Ελλάδα

Γιαννούλης: «Αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα καθαρίζουμε»

Ο Δημήτρης Γιαννούλης σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης της Εθνικής κόντρα στη Μάλτα, ανέφερε πως η Ελλάδα οφείλει να καθαρίζει αυτά τα παιχνίδια.

Στο γεγονός πως η Εθνική οφείλει να καθαρίζει αυτά τα παιχνίδια, στάθηκε ο Δημήτρης Γιαννούλης μετά τη φιλική ισοπαλία της Ελλάδας με τη Μάλτα (2-2). Επίσης, ανέφερε πως είναι χαρούμενος για την επιστροφή του στη γαλανόλευκη, παρότι δεν είναι ακόμη στο 100%.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μας αφήνει πικρή γεύση το αποτέλεσμα. Η ισοπαλία δεν είναι αρκετή, σήμερα δεν τα καταφέραμε. Είχαμε αρκετές φάσεις που μπορούσαν να γίνουν γκολ. Ένα πέναλτι που δεν δόθηκε, σήμερα δεν υπήρχε το VAR. Τέτοια ματς πρέπει να τα καθαρίζουμε».

Για το τι θα πρέπει να βελτιώσει η Εθνική: «Οι στιγμές που χάνουμε τη συγκέντρωσή μας. Είμαστε καλύτερη ομάδα από την αντίπαλη. Πρέπει να κάνουμε και την τελική πάσα καλύτερα για να έρθουν τα γκολ».

Για την επιστροφή του στην Εθνική: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Περίμενα καιρό αυτή τη στιγμή. Θέλω λίγο χρόνο για να επανέλθω στο 100%, μιας και είναι τα πρώτα μας μετά τον τραυματισμό του. Θα δίνω πάντα τον καλύτερο εαυτό για την Εθνική».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x