Ισπανία

Γιατί άλλαξε στάση η Λεβάντε με Βύντρα;

Από την εξέδρα είδε ο Λουκάς Βύντρα, αν και βασικός όλη την περσινή σεζόν, το παιχνίδι της πρεμιέρας στο ισπανικό πρωτάθλημα της Λεβάντε με τη Βιγιαρεάλ και η SportDay εξηγεί τους λόγους.

Την έκπληξη αρκετών Ελλήνων φιλάθλων που ασχολούνται με την πορεία των… δικών μας παιδιών στο εξωτερικό το γεγονός ότι ο Λουκάς Βύντρα έμεινε εκτός αποστολής από την πρεμιέρα της Primera Division της Λεβάντε με τη Βιγιαρεάλ.

Η επίσημη ενημέρωση ήταν ότι ο διεθνής αμυντικός είδε το παιχνίδι από την εξέδρα για... τεχνικούς λόγους, όμως η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay αποκαλύπτει το παρασκήνιο πίσω από την επιλογή του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ (προπονητή της ομάδας).

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα αναφέρει ότι οι Ισπανοί κρατάνε… μανιάτικο στον 33χρονο παίκτη το γεγονός ότι ζήτησε δύο φορές φέτος το καλοκαίρι να αποχωρήσει, χωρίς να έχει κάποιο οικονομικό κέρδος ο σύλλογος.

Ωστόσο, το «καψώνι» της Λεβάντε στον Βύντρα μπορεί να σταματήσει, αφού η ισπανική ομάδα έδειξε ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα στα μετόπισθεν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x