Ελλάδα

Γιατί η UEFA ζήτησε να καθυστερήσει η καθαίρεση της ΕΠΟ και τι απάντησε ο Κοντονής

Διαβάστε τι αποκάλυψε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o Άρης Ασβεστάς για το αίτημα του Κωστάκη Κουτσοκούμνη προς τον Σταύρο Κοντονή να καθυστερήσει η καθαίρεση της ΕΠΟ και τι του απάντησε ο υπουργός!

Όπως αποκάλυψε ο Άρης Ασβεστάς στον ΣΠΟΡ FM, ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης ζήτησε από τον Σταύρο Κοντονή να καθυστερήσει η καθαίρεση της ΕΠΟ! Του ζητήθηκε, δηλαδή, να μην κάνει καμία κίνηση με τα μέλη του Δ.Σ. που παραπέμπονται σε δίκη, μέχρι το συνέδριο της UEFA, που θα γίνει στα μέσα Σεπτέμβρη.

Και αυτό, διότι, σε περίπτωση που η UEFA ορίσει Διοικούσα Επιτροπή, αυτή δεν θα έχει δικαίωμα ψήφους στις εκλογές της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, που θα γίνουν σε, περίπου, 15 μέρες. Εν ολίγοις, ο κ. Κουτσοκούμνης ζήτησε από τον υφυπουργό Αθλητισμού να πάει η ΕΠΟ με αυτήν τη διοίκηση (Γκιρτζίκη και λοιπούς) μέχρι τότε…

Τότε, παρενέβη ο Παναγιώτης Περάκης (πρόεδρος της νομοπαρασκευαστικής και νομοτεχνικής επιτροπής), εξηγώντας πώς έχει το θέμα νομικά. Εξήγησε, λοιπόν, ότι τα μέλη του Δ.Σ. είναι ήδη έκπτωτα, καθώς εκπίπτουν αυτοδικαίως, από τη στιγμή που το βούλευμα είναι αμετάκλητο! Δηλαδή, πλέον, δεν μπορούν να μετέχουν καν στις συνεδριάσεις της ομοσπονδίας και πως η διαπιστωτική πράξη, είτε από το Δ.Σ. της ΕΠΟ είτε από τη ΓΓΑ, αποτελεί απλώς μια τυπική διαπίστωση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x