Ιταλία

«Δένει» Γιλντίζ μέχρι το 2030 η Γιουβέντους

Η Γιουβέντους βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Κενάν Γιλντίζ, προσφέροντάς του νέο πενταετές συμβόλαιο και διπλασιασμό αποδοχών, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Ιταλία.

Νέο και… τελευταίο κύκλο διαπραγματεύσεων αναμένεται να έχουν οι άνθρωποι της Γιουβέντους με τους εκπροσώπους του Κενάν Γιλντίζ, για την περαιτέρω συνεργασία των δύο πλευρών.

Όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, οι «μπιανκονέρι» προσφέρουν πενταετές συμβόλαιο και διπλασιασμό αποδοχών στον φέρελπι Τούρκο εξτρέμ, ο οποίος από την πλευρά του φέρεται να είναι θετικός σε αυτή την πρόταση.

Θυμίζουμε ότι η Γιουβέντους είπε όχι το καλοκαίρι που μας πέρασε σε προτάσεις ομάδων από την Αγγλία για τον Γιλντίζ, επισημαίνοντας παράλληλα προς κάθε κατεύθυνση ότι ο ποδοσφαιριστής δεν είναι προς παραχώρηση.

Άλλωστε, ο 20χρονος άσος αποτέλεσε βασικό στέλεχος της 11άδας της «γηραιάς κυρίας» και την σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x