Ιταλία

Γιουβέντους: Επίσημη πρόταση για τον Κουπμάινερς

Τον αντικαταστάτη του Πολ Πογκμπά φέρεται πως βρήκε η Γιουβέντους στο πρόσωπο του Τέουν Κουπμάινερς.

Ο Τέουν Κουπμάινερς εντυπωσίασε με την εμφάνισή του στην ισοπαλία της Γιουβέντους με την Αταλάντα στο Τορίνο (2-2), όπου σημείωσε και τα δύο γκολ των φιλοξενούμενων και σύμφωνα με την εφημερίδα «La Gazzetta dello Sport» ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας του Τορίνο, Κριστιάνο Τζουντόλι, πήρε το πράσινο φως από τη διοίκηση για να αποκτήσει το καλοκαίρι τα δικαιώματα του από την ομάδα του Μπέργκαμο, ώστε να καλύψει το κενό του Πολ Πογκμπά.

Ο Γάλλος διεθνής μέσος βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία και τιμωρήθηκε με τετραετή αποκλεισμό από τα γήπεδα. Ο 26χρονος Ολλανδός διεθνής χαφ έχει δεχτεί πρόταση για τετραετές συμβόλαιο από την ομάδα του Τορίνο, η οποία είναι στο τελικό στάδιο των επαφών με την Αταλάντα, προσφέροντας 50 εκατ. ευρώ για τα δικαιώματά του.

Η διοίκηση όμως της Αταλάντα ζητά 70 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει, όπως σχετικά δήλωσε ο μάνατζερ του, Μπαρτ Μπάβινγκ. Ο Κουπμάινερς, που έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027, έχει φέτος εννιά γκολ και τέσσερις ασίστ σε 29 συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις με την Αταλάντα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x