Ιταλία

«Έχει συμφωνήσει με Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς η Γιουβέντους, μένει να τα βρει και με τη Λάτσιο»

Σε συμφωνία με τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς έχει έρθει η Γιουβέντους σύμφωνα με ιταλικά Μέσα, ενώ πλέον μένει η συμφωνία της «Γηραιάς Κυρίας» με τη Λάτσιο.

Σε προφορική συμφωνία με τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς ενόψει του ερχόμενου καλοκαιριού έχει έρθει η Γιουβέντους, όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος Αλφρέντο Πεντουλα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από τη γειτονική μας χώρα, ο Σέρβος μέσος, οποίος αυτές τις μέρες βρίσκεται στο Κατάρ για να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική ομάδα της χώρας του, έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με τη «Γηραιά Κυρία» για συμβόλαιο που θα του αποφέρει 6 εκατ. ευρώ ετησίως.

Ωστόσο, ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς έχει συμβόλαιο με τη Λάτσιο έως το 2024, κάτι που αναγκάζει τη Γιουβέντους να έρθει σε συμφωνία και με την ομάδα του, αν θέλει να τον εντάξει στο ρόστερ της.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η Λάτσιο δεν θέλει να χάσει έναν από τους πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές της, με τον πρόεδρό της, Λοτίτο, να επιθυμεί να ανανεώσει τη συνεργασία τους. Ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς δεν είναι αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο, αρκεί να μπει στο νέο του συμβόλαιο ρήτρα αποδέσμευσης της τάξης των 40-50 εκατ. ευρώ, την οποία θα μπορεί εύκολα να καλύψει η Γιουβέντους.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x