Ιταλία

Η συνεργασία Βλάχοβιτς-Κόστιτς… φούντωσε την γκρίνια για Αλέγκρι στη Γιουβέντους!

Η συνεργασία του Ντούσαν Βλάχοβιτς με τον Φίλιπ Κόστιτς στο Σερβία-Νορβηγία προκάλεσε νέο… ξέσπασμα στις τάξεις των οπαδών της Γιουβέντους για τον Μαξ Αλέγκρι!

Ντούσαν Βλάχοβιτς και Φίλιπ Κόστιτς συνεργάστηκαν για το πρώτο γκολ της Σερβίας απέναντι στη Νορβηγία, με τους οπαδούς της Γιουβέντους να βρίσκουν νέα αφορμή για να κατηγορήσουν τον Μαξ Αλέγκρι που οι δύο παίκτες δεν συνεργάζονται τόσο καλά με τα χρώματα της «Μεγάλης Κυρίας».

Το κλίμα στην ομάδα του Τορίνο δεν είναι καλό και ο κόσμος ψάχνει την παραμικρή αφορμή, ώστε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του προς τον προπονητή. Η όγδοη θέση στο πρωτάθλημα και οι δύο ήττες σε ισάριθμα ματς στο Champions League, είναι αρκετά ώστε ο Ιταλός κόουτς να αποτελεί «κόκκινο πανί» και να κάνει τους φίλους της Γιουβέντους να ζητούν να φύγει μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τα σχόλια στο Twitter είναι πάνω κάτω στο ίδιο μοτίβο και αναφέρονται στη διαφορά που κάνει για τους δύο Σέρβους συμπαίκτες ένας «πραγματικός προπονητής», συγκρίνοντας τον Ντράγκαν Στόικοβιτς με τον Μαξ Αλέγκρι.



Επιμέλεια: Κώστας Μπαφαλούκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x