Ιταλία

Η Γιουβέντους προσφέρει στον Πογκμπά απολαβές με... 38% μείωση!

Διεθνή δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Γιουβέντους προσφέρει στον Πογκμπά ετήσιες απολαβές κατά πολύ μικρότερες σε σχέση με εκείνες που είχε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μετά από μία εξαετία γεμάτη αστάθεια, ο Πολ Πογκμπά αποχωρεί ως ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και φαίνεται πως είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στην Ιταλία για χάρη της Γιουβέντους.

Στο Τορίνο είχε... φτιάξει το όνομά του ο Γάλλος, παίζοντας μεταξύ 2012 και 2016 στους «μπιανκονέρι», που πάντως φέρονται να του έκαναν μία αρκετά χαμηλή οικονομική πρόταση.

Χαμηλή τουλάχιστον συγκριτικά με τα χρήματα που λάμβανε ως «κόκκινος διάβολος», με δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου να κάνουν λόγο για οκτώ εκατομμύρια ευρώ σε ετήσια βάση μέχρι το 2025 - ήτοι πέντε λιγότερα από εκείνα που του έδινε η Γιουνάιτεντ.

Η μείωση φτάνει το 38%, με την Tuttosport πάντως να αναφέρει ότι υπάρχει περίπτωση να περιπλεχθεί η υπόθεση εάν αποφασίσει να κινηθεί για τον 29χρονο μέσο η Παρί Σεν Ζερμέν.

Μια ομάδα που ως γνωστόν, είναι πολύ πιο... large και δύναται να προσφέρει ακόμη περισσότερα χρήματα στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στην πατρίδα του.

Σε κάθε περίπτωση, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Πογκμπά δεν θα είχε πρόβλημα να μειώσει το κασέ του για να παίξει ξανά στη Γιούβε, ενώ τα οκτώ εκατομμύρια που του δίνει η ιταλική ομάδα δύνανται να αυξηθούν μέσω bonus.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x