Ιταλία

Ικανοποιημένος και αισιόδοξος ο Αλέγκρι, μετά τη νέα γκέλα της Γιουβέντους

Η Γιουβέντους, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 κόντρα στη Σαλερνιτάνα, κατάφερε να ισοφαρίσει και λίγο έλειψε να κερδίσει χθες το βράδυ. Αυτό ακριβώς κρατάει και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Χωρίς καμία διάθεση να σχολιάσει τη χθεσινή διαιτησία του αγώνα Γιουβέντους-Σαλερνιτάνα, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στάθηκε μόνο στην αντίδραση που έβγαλε η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο και λίγο έλειψε να κερδίσει το παιχνίδι για την 6η αγωνιστική της Serie A.

Ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε ικανοποιημένος και αισιόδοξος ενόψει των επόμενων αγώνων της «Γηραιάς Κυρίας», η οποία θα αντιμετωπίσει μεσοβδόμαδα την Μπενφίκα και θα παίξει στην έδρα της νεοφώτιστης Μόντσα πριν από τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.



«Δεν θέλω να μάθω τίποτα. Δεν μιλάω ποτέ με τους διαιτητές. Ακυρώθηκε ένα γκολ που δεν ξέρω αν ήταν ή όχι. Πρέπει να τονίσουμε ένα πράγμα: Οι διαιτητές πρέπει να λειτουργούν μόνοι τους και οι πρωταγωνιστές των αγώνων είναι οι παίκτες», ήταν το πρώτο σχόλιο του έμπειρου τεχνικού.

«Εκείνο που ήθελα να δω ήταν την αντίδρασή μας όταν μείναμε πίσω στο σκορ. Δεν πρέπει να χάνουμε τη συγκέντρωσή μας, όπως συνέβη στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Πρέπει να κάνουμε ένα βήμα μπροστά σε αυτό το κομμάτι, αλλά είμαι ευχαριστημένος με όσα έκαναν οι παίκτες», πρόσθεσε.

Για να καταλήξει, λέγοντας: «Οι νέοι ποδοσφαιριστές μας έχουν χρόνο συμμετοχής. Όμως δεν μπορείς να δεις αποτελέσματα από τη μία στιγμή στην άλλη. Θα φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο και θα συνηθίσουμε να κερδίζουμε ξανά. Τώρα καλούμαστε να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με την Μπενφίκα και είμαι αισιόδοξος για αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x