Ιταλία

«Σφήνα» της Γιουβέντους για την απόκτηση του Μπρέμερ

Μετά την Ίντερ, και η Γιουβέντους μπήκε στη... μάχη για την απόκτηση του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού της Τορίνο, Μπρέμερ!

Μπορεί η Ίντερ να βρίσκεται εδώ και αρκετές εβδομάδες κοντά στην ολοκλήρωση της απόκτησης του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού, Μπρέμερ, από την Τορίνο, ωστόσο φαίνεται πως άργησε, αφού πλέον στο... παιχνίδι της μεταγραφής του έχει μπει και η Γιουβέντους.

Με τον Ματάις Ντε Λιχτ να φαίνεται να βρίσκεται κοντά στη μετακόμισή του στο Μόναχο για λογαριασμό της Μπάγερν, οι «μπιανκονέρι» βγήκαν στη μεταγραφική αγορά ψάχνοντας τον αντικαταστάτη του Ολλανδού, ενώ ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως τον έχουν ήδη βρει, στο πρόσωπο του Μπρέμερ.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον έγκριτο Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, η Γιουβέντους πλέον είναι και το φαβορί για την απόκτηση του Βραζιλιάνου αμυντικού, όντας πρόθυμη να προσφέρει τόσο στον ίδιο, όσο και στην Τορίνο, μεγαλύτερα ποσά από αυτά που έχει προσφέρει η Ίντερ (30 εκατ. ευρώ).

Ωστόσο, αυτός δεν είναι ο μοναδικός στόχος της Γιούβε για το κέντρο της άμυνάς της, αφού στη λίστα της υπάρχουν τόσο ο Πάου Τόρες της Βιγιαρεάλ, όσο και ο Γκάμπριελ της Άρσεναλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x