Ιταλία

Στη Σαμπντόρια μέσω... Γιουβέντους ο Ιχατάρεν της Άιντχόφεν!

Τελειωμένη θεωρείται στην Ιταλία η συμφωνία ανάμεσα σε Γιουβέντους και PSV για την απόκτηση του 19χρονου μέσου, ο οποίος μόλις ολοκληρωθεί το deal θα δοθεί δανεικός στη Σαμπντόρια.

Πολύ κοντά σε μια μεταγραφή με φόντο το μέλλον βρίσκεται η Γιουβέντους! Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι «μπιανκονέρι» τα έχουν βρει σε όλα με την Αϊντχόφεν για την απόκτηση του Μοχάμεντ Ιχατάρεν.

Μάλιστα, όπως σημειώνει, ο 19χρονος μέσος αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να βρεθεί στην Ιταλία μαζί με τον ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα, ώστε να ολοκληρωθεί και το τυπικό της μεταγραφής!

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που διαθέτει αυτή τη στιγμή η PSV, αλλά και το Ολλανδικό ποδόσφαιρο στην ηλικία του. Παρ' όλα αυτά, ο Ιχατάρεν θα δοθεί άμεσα δανεικός στη Σαμπντόρια, καθώς από τη μία δεν υπάρχει χώρο στο ρόστερ της Γιούβε, από την άλλη, για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του σε επίπεδο Serie A.

O Ολλανδός άσος σε αυτή την τριετία που βρίσκεται στην πρώτη ομάδα της Αϊντχόφεν κατέγραψε 70 συμμετοχές και εννέα τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x