Ιταλία

Υπέταξε τη Λάτσιο του Μανδά και έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας η Γιουβέντους

Το πρώτο και πολύ σημαντικό βήμα πρόκρισης στον τελικό του φετινού Κυπέλλου Ιταλίας έκανε η Γιουβέντους, πανηγυρίζοντας τη νίκη με 2-0 στον πρώτο ημιτελικό με τη Λάτσιο!

Έκαμψε την αντίσταση της Λάτσιο με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης στο «Allianz Stadium» του Τορίνου, κάνοντας το πρώτο βήμα πρόκρισης στον τελικό του φετινού Κυπέλλου Ιταλίας η Γιουβέντους!

Κιέζα (50') και Βλάχοβιτς (64') οι σκόρερς για την ομάδα του Αλέγκρι, η οποία μετά το τελικό 2-0 πήρε σαφέστατο προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς, η οποία είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 24 Απριλίου στο Ολίμπικο της Ρώμης. Βασικός για τη Λάτσιο αγωνίστηκε ο 22χρονος Έλληνας τερματοφύλακας, Χρήστος Μανδάς.

Ισορροπημένο και χωρίς μεγάλες φάσεις για γκολ το πρώτο ημίχρονο, με τον διαιτητή του αγώνα, Νταβίντε Μάσα, αρχικά να δίνει πέναλτι στο 15' για μαρκάρισμα του Βασίνο στον Κιέζα, αλλάζοντας όμως την απόφασή του αφού είδε το ριπλέι στο VAR.

Η Γιουβέντους μπήκε πιο αποφασισμένη στο δεύτερο 45λεπτο, μπαίνοντας στη θέση του οδηγού στο 50', όταν ο Κιέζα εκμεταλλεύτηκε την υπέροχη μακρινή μπαλιά του Καμπιάσο και άνοιξε το σκορ με ιδανικό πλασέ. Μάλιστα, λίγο αργότερα (64'), οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους, με τον Βλάχοβιτς να γίνεται αποδέκτης της μπάλας μετά από όμορφη ομαδική προσπάθεια, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα και διαμορφώνοντας το τελικό 2-0!

Ο έτερος ημιτελικός του Coppa Italia θα διεξαχθεί το βράδυ της Τετάρτης (4/4, 22:00), όταν η Φιορεντίνα θα υποδεχθεί την Αταλάντα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x