Ιταλία

Πολύ κοντά στον Ντάγκλας Λουίζ η Γιουβέντους - Πρόταση 20 εκατ. ευρώ συν δυο παίκτες!

Ένα βήμα πριν τη συμφωνία για τη μετακίνηση του Ντάγκλας Λουίζ βρίσκεται η Άστον Βίλα με τη Γιουβέντους. Οι Ιταλοί προσφέρουν 20 εκατ. ευρώ αλλά και τους Ίλινγκ Τζούνιορ και Μακένι.

Πολύ κοντά φέρεται να βρίσκεται η Γιουβέντους στη μεταγραφή του Ντάγκλας Λουίζ από την Άστον Βίλα με τους Ιταλούς να έχουν κάνει πρόταση για 20 εκατ. ευρώ και επιπλέον τον 20χρονό Άγγλο εξτρέμ, Σάμουελ Ίλινγκ Τζούνιορ αλλά και τον 25χρονό Αμερικανό χαφ, Γουέστον Μακένι.

Σύμφωνα με τον έγκυρο Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι δύο ομάδες είναι «παραπάνω από κοντά» σε μια ενδεχόμενη συμφωνία για αυτή την «ανταλλαγή» παικτών. Επιπλέον, αναφέρθηκε πως ο νέος προπονητής των Ιταλών, Τιάγκο Μότα, έχει δώσει το «πράσινο φως» για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Εφόσον οι δύο ομάδες δώσουν τα χέρια, ο καθένας από τους τρεις παίκτες θα πρέπει να μιλήσουν με την (πιθανότατα) νέα ομάδα τους και να συμφωνήσουν στους προσωπικούς όρους των συμβολαίων τους έτσι ώστε να τελειώσει ευχάριστα η υπόθεση και να προχωρήσουν οι μεταγραφές.



Επιμέλεια: Βασίλης Βασιλειάδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x