Ιταλία

«Πάρτι» της Γιουβέντους επί της ΣΠΑΛ και Derby d’ Italia στα ημιτελικά του Κυπέλλου

Με εντυπωσιακό τρόπο (εντός έδρας 4-0 επί της ΣΠΑΛ) προκρίθηκε η Γιουβέντους στους «4» του Κυπέλλου Ιταλίας, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Ίντερ.

Με… στυλ και άνεση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας η Γιουβέντους! Την Τετάρτη (27/1) οι «μπιανκονέρι» -χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην αποστολή τους- επικράτησαν 4-0 εντός έδρας της ΣΠΑΛ και πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού, εκεί που θα… ανταμώσουν με την Ίντερ.

Η ομάδα του Αντρέα Πίρλο ήταν κυρίαρχη καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, στην οποία πέτυχε από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Την αρχή την έκανε στο 16’ ο Μοράτα με εκτέλεση πέναλτι, το οποίο δόθηκε μετά από εξέταση της φάσης στο VAR. Με τον Φραμπότα να κάνει το 2-0 στο 33’ με δυνατό αριστερό σουτ εκτός περιοχής.

Η Γιουβέντους εμφανίστηκε ακόμα πιο ορεξάτη στο δεύτερο μέρος, μετουσιώνοντας την ανωτερότητά της και σε θριαμβευτική πρόκριση. Στο 78’ ο Κουλουσέφσκι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 από ασίστ του Κιέζα. Με τον τελευταίο να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα, ύστερα από εξαιρετική ατομική ενέργεια στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.



Διαβάστε ακόμα:

Πήρε τη ματσάρα με τη Λάτσιο και προκρίθηκε στους «4» η Αταλάντα

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Μουσάκιο η Λάτσιο

Παίρνει Σανάμπρια η Τορίνο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x