Ιταλία

Η Γιουβέντους έδωσε συγχαρητήρια στους αντιπάλους των ιταλικών ομάδων!

Θέλοντας να τρολάρει και να την... πει στις τρεις ιταλικές ομάδες που έχασαν τους ευρωπαϊκούς τελικούς, η Γιουβέντους συνέχισε την προσφιλή της τακτική να «συγχαίρει» τους νικητές.

Την προσφιλή τακτική που ακολουθεί τις τελευταίες δύο ομάδες συνέχισε και σήμερα η Γιουβέντους. Θέλοντας όπως φαίνεται να τρολάρει τις... συμπατριώτισσες ιταλικές ομάδες που έφτασαν ως την πηγή, αλλά έκαναν το 0/3 στους τελικούς, η Γηραιά Κυρία συνεχίζει να συγχαίρει τους αντιπάλους και νικητές των τροπαίων.

Λίγο μετά το φινάλε του τελικού του Champions League, λοιπόν, που βρήκε τη Σίτι να λυγίζει με 1-0 την Ίντερ, οι μπιανκονέρι συνεχάρησαν την ομάδα του Μάντσεστερ.



Προ ημερών, η Γιουβέντους είχε συγχαρεί διαδικτυακά την Γουέστ Χαμ, η οποία είχε επικρατήσει 2-1 της Φιορεντίνα στον τελικό του Europa Conference League.



Και η Γηραιά Κυρία είχε κάνει την αρχή προ σχεδόν δύο εβδομάδων, όταν έστειλε τα συγχαρητήριά της στη Σεβίλλη (η οποία την είχε αποκλείσει στα ημιτελικά) για τη νίκη στα πέναλτι κόντρα στη Ρόμα και την κατάκτηση του Europa League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x