Σκωτία

Τελειώνει του Γιακουμάκη στη Σέλτικ

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες που προκύπτουν από το εξωτερικό, ο Γιώργος Γιακουμάκης αναμένεται να φορέσει τη φανέλα της Σέλτικ.

Ετοιμάζεται για... deal με τη Σέλτικ ο Γιώργος Γιακουμάκης! Σύμφωνα με όσα αναπαράγονται τις τελευταίες ώρες και όπως μεταφέρει ο Έλληνας συνάδελφος, Κωνσταντίνος Λιανός, που δουλεύει στην Αγγλία, η μεταγραφή του Γιακουμάκη στους Σκωτσέζους είναι προ των πυλών.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται στη συμφωνία της Σέλτικ με την Φένλο για τον Έλληνα φορ (αναμένεται να κοστίσει στους Σκωτσέζους περίπου 3 εκατ. ευρώ), ενώ ενημερώνει πως πιθανότατα την Τρίτη, την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, ο Γιακουμάκης αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα.

Ο Γιακουμάκης προέρχεται από μια... ονειρική σεζόν για τον ίδιο όπου βγήκε πρώτος σκόρερ στην Eredivisie, αλλά δεν κατάφερε να σώσει την παρτίδα για λογαριασμό της Φένλο που υποβιβάστηκε.

Υπενθυμίζεται πως η ΑΕΚ διατηρεί ένα μικρό ποσοστό μεταπώλησης και θα καρπωθεί ένα ποσό κοντά στις 250-300 χιλ. ευρώ εφόσον ολοκληρωθεί το deal!


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x