Οι κακεντρεχείς θα πουν ότι από μόνη της αυτή η μεταγραφή είναι γκάφα μετά τα απίστευτα λάθη του Λόρις Κάριους στον τελικό του Champions League.
Η Μπεσίκτας φαίνεται πως επηρεάστηκε από τα λάθη του Γερμανού γκολκίπερ της Λίβερπουλ και έκανε κι εκείνη ένα. Ο τουρκικός σύλλογος έσπευσε να ανακοινώσει το deal για το δανεισμό του αλλά λίγη ώρα μετά το πήρε πίσω, προφανώς γιατί εκκρεμούν κάποια ακόμη ζητήματα.
Συγκεκριμένα, η Μπεσίκτας άλλαξε το «εξώφυλλό» της στο Twitter βάζοντας μια φωτογραφία του Κάριους, αλλά τα ξημερώματα του Σαββάτου το διέγραψε και ανέβασε «Νέο επεισόδιο, έρχεται σύντομα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






