Γενικά

Ισόπαλες και ένα βήμα πιο κοντά στους «16» Γκάμπια και Μάλι

Ισόπαλη 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Γκάμπια και Μάλι, με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν αήττητες την πορεία τους στον 6ο όμιλο και να πλησιάζουν ακόμα περισσότερο την πρόκριση στους «16».

Ένα βήμα πιο κοντά στο να προκριθούν στη «φάση των 16» του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής βρίσκονται Γκάμπια και Μάλι, μετά το ισόπαλο 1-1 στο μεταξύ τους παιχνίδι για τη 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου.

Με πέναλτι και τα δύο γκολ της αναμέτρησης, με το Μάλι να παίρνει το προβάδισμα και την Γκάμπια να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Μάλι είχε την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά η Γκάμπια έφτασε πιο κοντά στο γκολ, στέλνοντας την μπάλα δύο φορές στο δοκάρι των αντιπάλων της.

Παρόμοια η εικόνα του αγώνα και στο δεύτερο ημίχρονο, με το Μάλι να έχει ποσοστό κατοχής άνω του 65% και τελικά να μετουσιώνει την ανωτερότητά του σε γκολ, στο 79' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ιμπραΐμα Κονέ. Ωστόσο, η Γκάμπια δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, ισοφαρίζοντας στο τελικό 1-1 με τον ίδιο τρόπο (πέναλτι) στο 90' με τον Μουσά Μπάροου.

Η βαθμολογία:
Γκάμπια-Μάλι 1-1

Η τελευταία αγωνιστική:

Πέμπτη 20/1
Γκάμπια-Τυνησία (21:00)
Μάλι-Μαυριτανία (21:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x