Ενθουσιασμένος με τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ εμφανίστηκε και στο επίσημο κανάλι της «Ένωσης» ο Λιβάι Γκαρσία.

Μετά τις υπογραφές στα γραφεία της ΠΑΕ, ο άσος από το Τρίνινταντ μίλησε στο ΑΕΚ TV και εξήγησε γιατί αποφάσισε να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

Είπε λοιπόν συγκεκριμένα:

«Αρχικά είναι μεγάλη απόλαυση το να βρίσκομαι εδώ. Είμαι πραγματικά χαρούμενος και ο βασικός λόγος είναι ότι ένιωσα μια σπουδαία σύνδεση, το αίσθημα ότι με θέλουν, ενώ και οικογένειά μου ήταν θετική, οπότε δεν είχα άλλη επιλογή.

Αισθάνομαι πραγματικά καλά. Είμαι ενθουσιασμένος για να δείξω τι μπορώ να κάνω και ανυπομονώ να ξεκινήσω. Η πρώτη πληροφορία που είχα για την ΑΕΚ ήταν ότι έχει σπουδαία ιστορία και τρελούς οπαδούς! Και αυτό είναι κάτι που κάθε παίκτης θέλει. Ελπίζω να μάθω περισσότερα το συντομότερο δυνατό.

Ο πρώτος μου στόχος, φυσικά, είναι να κάνω το ντεμπούτο μου. Τα υπόλοιπα θα τα αφήσω στο γήπεδο. Ελπίζω να ζήσω ωραίες στιγμές εδώ και να εξελιχθώ ως ποδοσφαιριστής.

Είναι απίστευτο το συναίσθημα ότι από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ είχα μια θερμή υποδοχή και όλοι ήταν πολύ καλοί μαζί μου. Οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω εδώ τώρα και ελπίζω να ξεκινήσω το συντομότερο».


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.