Ιταλία

Γκατούζο: «Ήταν εύκολη η απόφαση να αναλάβω τη Νάπολι»

Ο νέος τεχνικός της Νάπολι, Τζενάρο Γκατούζο, αποκάλυψε πως δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα στην απόφαση ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας των "παρτενοπέι".

Το απόγευμα της Τετάρτης, ανακοινώθηκε ο Τζενάρο Γκατούζο στον πάγκο της Νάπολι και στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε ότι του ήταν πολύ εύκολο να δεχτεί την πρόταση του συλλόγου του ιταλικού Νότου.

«Ήταν μια εύκολη απόφαση. Η Νάπολι είναι ένας κορυφαίος σύλλογος στην Ιταλία και στην Ευρώπη εδώ και πολλά χρόνια. Αυτή την περίοδο περνούν δύσκολες στιγμές, αλλά οι περισσότεροι παίκτες λειτουργούν με τον τύπο του ποδοσφαίρου που θέλω εγώ», ανέφερε αρχικά ο 41χρονος και συνέχισε:

«Δεν θα πω ψέματα. Η πρώτη μου επαφή με τον πρόεδρο ήταν την Κυριακή. Ταξίδεψα στη Ρώμη και μου πήρε έξι ώρες με το αυτοκίνητο, αλλιώς θα με κάνατε τσακωτό στο τρένο ή στο αεροπλάνο.

Όλες αυτές οι ημέρες δεν ήταν εύκολες για εμένα, γιατί έπρεπε να δώσω μια απάντηση στον Κάρλο (σ.σ. Αντσελότι) και να μιλήσω με την ομάδα. Ο Αντσελότι είναι σαν πατέρας μου. Ήταν προπονητής μου παραπάνω από 300 παιχνίδια.

Πάντα τον συμβουλεύομαι στις δύσκολες στιγμές της καριέρας μου και είναι πάντοτε τόσο ευγενικός»
, ανέφερε σχετικά με τον πρώην τεχνικό της Νάπολι.

Τόνισε επιπλέον ότι δεν του αρέσει να τον συγκρίνουν με εκείνον, διότι είναι πολύ νωρίς για να τον «φτάσει» σε όλα αυτά που έχει καταφέρει ο Ιταλός. «Σας παρακαλώ μην κάνετε συγκρίσεις, ο Αντσελότι έχει κερδίσει πολλά στην καριέρα του. Εγώ είμαι μόνο 41 ετών και έχω πολλά ακόμη να αποδείξω. Μακάρι να «αγγίξω» μόνο το 10% από αυτά που έχει καταφέρει εκείνος».

Επιμέλεια: Αναστασία Βοσνάκη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x