Γαλλία

Γκατούζο: «Το λάθος μου είναι ότι δεν μπορώ να πάρω το 100% από τους παίκτες μου»

Ανήσυχος για την εικόνα της Μαρσέιγ στην ήττα της με 1-0 από τη Λανς εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Τζενάρο Γκατούζο.

H Μαρσέιγ έκανε ένα ακόμη πισωγύρισμα στις εγχώριες διοργανώσεις, καθώς γνώρισε την ήττα με 1-0 από τη Λανς στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Ο προπονητής των Μασσαλών, Τζενάρο Γκατούζο, εξέφρασε την άποψή του πως το δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία, προσθέτοντας πως το λάθος του είναι ότι δεν μπορεί να πάρει το 100% από τους παίκτες του.

«Δεν υπάρχει δίκαιη ή άδικη ήττα. Ξοδέψαμε πολλή ενέργεια, ο αγώνας ήταν πολύ δυνατός σε σωματικό επίπεδο. Υποφέραμε σχετικά, τόσο τεχνικά όσο και σωματικά. Πρέπει να πάμε πολύ καλύτερα. Εάν με ρωτούσατε για το δίκαιο αποτέλεσμα αυτού του αγώνα, θα έλεγα ότι ήταν η ισοπαλία. Δεν μου αρέσει να μιλάω για ήττα, γιατί η λέξη ήττα είναι για τους αδύναμους. Πρέπει να κάνουμε πολύ καλύτερα πράγματα για να κερδίσουμε βαθμούς. Χρειάζεται πολλή προσπάθεια τεχνικά, αλλά και να κερδίσουμε περισσότερες μονομαχίες», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ναι, ανησυχώ λίγο. Πρέπει να δουλεύουμε καθημερινά για να βρούμε λύσεις, ακόμη και σε ψυχικό επίπεδο. Οι παίκτες δεν είναι στο απόγειό τους, και παίζουν μόνο στο 50-60% της δυναμικότητας τους. Ως προπονητής, το λάθος μου είναι ότι δεν μπορώ να πάρω το 100% από τους παίκτες», ήταν, χαρακτηριστικά, τα λόγια του Γκατούζο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x