Γενικά

Γκι Ρου: «Ο Σισέ ήταν ένας Εμπαπέ, που έσπασε δύο φορές το πόδι του»

Ως έναν πιο ταχύ, αλλά λιγότερο ποιοτικό, Κιλιάν Εμπαπέ χαρακτήρισε τον Τζιμπρίλ Σισέ ο Γκι Ρου, ο οποίος παρομοίασε τον πρώην παίκτη του με τον αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν.

«Μέλι» έσταξε για τον Τζιμπρίλ Σισέ σε συνέντευξή του ο Γκι Ρου.

Ο θρυλικός προπονητής της Οσέρ, στην οποία «έφτιαξε» το όνομα του πρώην επιθετικού του Παναθηναϊκού και νυν του Παναθηναϊκού Σικάγο, τόνισε ότι ο Σισέ ήταν ένας άλλος… Κιλιάν Εμπαπέ, που όμως έσπασε δύο φορές το πόδι του.

«Είχε σπουδαία καριέρα. Κατέκτησε το Champions League με τη Λίβερπουλ έχοντας σπάσει προηγουμένως το πόδι του. Ο Τζιμπρίλ Σισέ ήταν ένας Εμπαπέ που έσπασε δύο φορές το πόδι του. Ήταν πιο γρήγορος από τον Εμπαπέ, αλλά ελαφρώς πιο κάτω σε επίπεδο στο παιχνίδι του σε σύγκριση με τον Εμπαπέ. Ήταν όμως καλός σκόρερ που ξεπέρασε αρκετές φορές το φράγμα των 25 τερμάτων σε μία σεζόν. Ήταν φανταστικός παίκτης. Είχε εκπληκτικές ικανότητες σε ό, τι αφορά τη φυσική του κατάσταση, ενώ είχε παρόμοια νοοτροπία και συγκέντρωση με αυτή που έχει ο Εμπαπέ», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γκι Ρου στο «TV5MONDE».

Μάλιστα, ο Σισέ αναδημοσίευσε στο twitter τη συνέντευξη του πρώην προπονητή του, σχολιάζοντας πως «τον αγαπώ αυτόν τον άνθρωπο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x