Γερμανία

Επίσημο: Από την Άιντραχτ στην Γκλάντμπαχ ο Άντι Χίτερ!

Ο Άντι Χίτερ θα αποχωρήσει στο φινάλε της σεζόν από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης με σκοπό να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Γκλάντμπαχ.

Επίσημη μορφή πήρε η μετακίνηση του Άντι Χίτερ από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην Γκλάντμπαχ!

Η Άιντραχτ ανακοίνωσε πως ο Γερμανός τεχνικός θα αποχωρήσει στο φινάλε της σεζόν από την ομάδα, παρά την εξαιρετική πορεία που έχει διαγράψει φέτος στον σύλλογο και παρότι το συμβόλαιό του έληγε το καλοκαίρι του 2023. Λίγα λεπτά μετά και η Γκλάντμπαχ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, κατά την οποία αναφέρει πως ο Άντι Χίτερ θα είναι ο προπονητής της για τη νέα σεζόν, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Σύμφωνα και με όσα είχαν διαρρεύσει τις προηγούμενες ημέρες, αυτή η μετακίνηση αναμένεται να κοστίσει 7,5 εκατ. ευρώ, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως το ερχόμενο Σάββατο η Γκλάντμπαχ υποδέχεται την Άιντραχτ Φρανκφούρτης σε ένα ματς με ιδιαίτερο ενδιαφέρον μετά τη συμφωνία των δύο συλλόγων.

Ο Χίτερ έχει φτιάξει μια εξαιρετική ομάδα στην Φρανκφούρτη, παίζει θεαματικό και ποδόσφαιρο κυριαρχίας, με αποτέλεσμα να είναι στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας και να διεκδικεί ένα από τα εισιτήρια του Champions League της νέας περιόδου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x