Στη δυσκολία να κατακτήσει η Μάντσεστερ Σίτι το Champions League στάθηκε ο προπονητής της ομάδας, Πεπ Γκουαρντιόλα, στη συνέντευξη Τύπου πριν το εκτός έδρας παιχνίδι για την 3η αγωνιστική του 6ου ομίλου της διοργάνωσης κόντρα στη Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Ο Ισπανός τεχνικός των «πολιτών» δήλωσε: «Σε αυτή τη διοργάνωση χρειάζεσαι να έχεις κάτι το ξεχωριστό. Εμείς ακόμα δεν το έχουμε. Το είδα και την περασμένη σεζόν. Αυτή την αίσθηση έχω. Δε σημαίνει πως δε θα δώσουμε το πάντα για πετύχουμε, όμως μόνο η επιθυμία δεν αρκεί. Χρειάζεται αρκετή εμπειρία κι εμείς δεν την έχουμε ακόμα».

Στη συνέχεια, ο προπονητής της αγγλικής ομάδας υπογράμμισε: «Δεν είναι αρκετό να το θέλει ο προπονητής, δεν είναι μόνο οι παίκτες. Πρέπει όλοι να το επιθυμούν, ο σύλλογος , οι ιδιοκτήτες, οι οπαδοί , όλοι πρέπει να πιέσουν για να φτάσουμε πιο κοντά στο να πετύχουμε αυτό τον στόχο. Όταν συμβεί αυτό θα το νιώσουμε όλοι».

Τέλος ο Γκουαρντιόλα προσέθεσε: «Είναι σημαντικό να κερδίζεις το Champions League. Πρέπει όλοι να ωθήσουν την ομάδα προς αυτό τον στόχο».

Επιμέλεια Νέστορας Τρύφωνας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube