Ελλάδα

Γκούμας στον ΣΠΟΡ FM: «Στόχος μας η διάκριση της Ελπίδων - Άψογη η συνεργασία με τον Φαν’τ Σιπ»

Την επιθυμία πολλά παιδιά από την Ελπίδων να φτάσουν στην Ανδρών εξέφρασε ο Γιάννης Γκούμας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και μίλησε για τη συνεργασία του με τον Τζον Φαν’τ Σιπ.

Στόχος όλων στην Εθνική Ελπίδων είναι πολλοί από τους νεαρούς διεθνείς στο μέλλον να στελεχώσουν την Εθνική Ανδρών, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιάννης Γκούμας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ομοσπονδιακός προπονητής υπογράμμισε πως στόχος είναι η πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2021, το οποίο θα διεξαχθεί σε δύο περίπου χρόνια στη Σλοβακία.

Από εκεί και πέρα, ο Έλληνας τεχνικός και πρώην άσος του Παναθηναϊκού τόνισε πως έχει άψογη συνεργασία με τον Τζον Φαν’τ Σιπ, με τον οποίο υπάρχει συνεννόηση για τη χρησιμοποίηση παικτών στα δύο αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της χώρας μας ανάλογα με τις ανάγκες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Γκούμας στην εκπομπή «Ο χωροχρόνος του ποδοσφαίρου» του Δημήτρη Τσακίρη

Για την Εθνική Ελπίδων και την πορεία της στη διοργάνωση σε συνδυασμό με τις αποχωρήσεις παικτών για την Ανδρών: «Αυτά τα παιδιά είναι βασικά στελέχη της Εθνικής Ελπίδων, όμως στόχος μας είναι να ανέβουν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά στην Εθνική Ανδρών και να δείξουμε στη συνέχεια πως υπάρχει συνέχεια και να παίξουν παιδιά στην μεγάλη ομάδα.

Δεν είναι καλό για εμάς, αφού η ομάδα μας αποδυναμώθηκε και η πρόκριση δυσκολεύει. Θα πάμε στα επόμενα παιχνίδια με παιδιά που έχουμε αυτή τη στιγμή, όμως θα προσπαθήσουμε με όσους έχουμε να παλέψουμε για την πρόκριση.

Είμαι από τον Σεπτέμβριο στην Εθνική Ελπίδων και έχουν δείξει ότι έχουν θέληση για διάκριση, έχουν ταλέντο και ψυχή, ενώ μέσα από αυτά που παρουσιάζουν πιστεύω ότι θα πάρουμε αυτό που επιθυμούμε. Είναι ένα έξτρα κίνητρο για τα παιδιά να παίξουν στην Ανδρών, για παράδειγμα ο Ρέτσος που δεν παίζει με την Λεβερκούζεν κλήθηκε στην πρώτη ομάδα που έδειξε πως ήταν καλό στην Ελπίδων. Στόχος όλων των παιδιών είναι να ανέβουν ένα σκαλοπάτι».

Για το αν υπάρχει επικοινωνία μεταξύ των Ανδρών και των Ελπίδων, ώστε η πρώτη ομάδα να παραχωρήσει παίκτες στο μέλλον που έχουν δικαίωμα συμμετοχής: «Είμαστε στενή συνεργασία με τον κ. Φαν’τ Σιπ και το τεχνικό επιτελείο του. Συζητούμε ποιοι παίκτες θα είναι στην Ανδρών και ποιοι θα είναι στην Ελπίδων.

Θεωρώ ότι κάποια παιδιά θα επιστρέψουν σε εμάς για να μας βοηθήσουν. Θέλουμε την επιτυχία που έχει λείψει τόσο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η συνεργασία με τον κ. Φαν’τ Σιπ είναι άψογη και οι δύο θέλουμε το καλύτερο για τις ομάδες μας. Είναι σημαντικό η Ελπίδων να έχει διακρίσεις και να πηγαίνει καλά η ομάδα, με τις παραστάσεις και τις εμπειρίες θα έχει αντίκτυπο στην Εθνική Ανδρών».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x