Γέμισε τα ταμεία της η Γκρέμιο, η οποία ήρθε σε συμφωνία με την Άστον Βίλα για την παραχώρηση του Άλισον, με την ανακοίνωση να απομένει πλέον για να ολοκληρωθεί και τυπικά το deal.
Σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι «χωριάτες» θα καταβάλουν στη Γκρέμιο το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ στη συμφωνία για τον 19χρονο εξτρέμ προβλέπονται επιπλέον 2 εκατομμύρια σε μπόνους.
Μετά την πώληση του Άλισον, που αποτελούσε βασικό στέλεχος της ομάδας, αλλά και δεδομένου του ενδιαφέροντος για τον Τετέ, δεν αποκλείεται η Γκρέμιο να επανέλθει με νέα πρόταση προς τον Παναθηναϊκό.
Άλλωστε, οι «πράσινοι» έχουν ήδη απορρίψει το ενδεχόμενο δανεισμού του 25χρονου εξτρέμ, με τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ -και το ρεπορτάζ να το επιβεβαιώνει- να τονίζουν ότι ο Παναθηναϊκός συζητά μόνο για πώληση.
Φυσικά, για ποσό που θα αντικατοπτρίζει την αξία του παίκτη. Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ στη Βραζιλία, η τιμή εκκίνησης για τον Τετέ υπολογίζεται σε τουλάχιστον 7 εκατομμύρια ευρώ.
???????? Aston Villa and Gremio signed all documents for Alysson deal, here we go now confirmed.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) December 31, 2025
€10m initial fee plus €2m add-ons for 19 year old Brazilian winger to #AVFC. ?? pic.twitter.com/etwEXEgODB
Διαβάστε Επίσης
Έσκασε η «βόμβα»: Στον Παναθηναϊκό η Σπανού! Δεσύλλας: «Δεν υπάρχει θέμα Τετέ στον Παναθηναϊκό, οι αγορές που κοιτάζει για αριστερό μπακ» Ολυμπιακός: Έκαναν «φτερά» περισσότερα από 5.500 εισιτήρια για τον τελικό του Super Cup Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Βαρσάμη από τη Λάρισα» Σταματέλος: «Ήταν θέμα χρόνου να βγάλει αντίδραση ο Ολυμπιακός με Λανουά - Αυτά ισχύουν για τα μεταγραφικά» Δημοσίευμα AS: «Στο παιχνίδι για Αντίνο Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός»Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






