Ισπανία

Γκριεζμάν: «Είμαι καλός στο Football Manager. Είμαι μεγάλος προπονητής!»

Ο Γάλλος επιθετικός μένει σπίτι λόγω του κορωνοϊού και εκμεταλλεύεται την ευκαιρία να παίξει το αγαπημένο του Football Manager αλλά και videogames.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν δέχθηκε ερωτήσεις από τους θαυμαστές του και η επίσημη ιστοσελίδα της Μπαρτσελόνα ανέβασε μερικές από τις απαντήσεις του.

Ο 29χρονος παραδέχτηκε ότι του λείπει το ποδόσφαιρο, αφού έχουν σταματήσει οι προπονήσεις αλλά αξιοποιεί τον χρόνο του παίζοντας videogames και Football Manager, δηλώνει μάλιστα ότι είναι μεγάλος προπονητής!

«Μου λείπει πολύ το ποδόσφαιρο, αλλά κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτε γι΄ αυτό.. Δεν ξέρω πότε θα επιστρέψουμε στις προπονήσεις, ούτε πότε θα ξαναπαίξουμε. Απογοητεύτηκα από την αναβολή του EURO, αλλά για εμένα είναι καλύτερα, αφού αυτήν την χρονιά είχα πολλούς τραυματισμούς Προσπαθώ να περνώ την ώρα μου παίζοντας βιντεοπαιχνίδια. Έχουμε το χρόνο να ασχοληθούμε με πολλά πράγματα, θα είναι έτσι για τουλάχιστον 30 ημέρες» ήταν κάποιες από τις απαντήσεις του, ενώ προκάλεσε τον Κιλιάν Εμπαπέ απαντώντας «δεν παίζω Fifa και πιθανόν να με κερδίσει». Τέλος παραδέχθηκε ότι «είμαι μεγάλος προπονητής. Είμαι πραγματικά καλός στο Football Manager!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x