Ισπανία

Γκριζμάν: «Έμεινα στην Ατλέτικο λόγω Σιμεόνε»

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής αποκάλυψε πως ο προπονητής των Μαδριλένων ήταν η αιτία που αποφάσισε την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Αντουάν Γκριζμάν παραδέχθηκε πως δεν βλέπει το μέλλον του στην Ατλέτικο Μαδρίτης αν σε αυτήν δεν βρίσκεται ο Ντιέγκο Σιμεόνε.

Παρά το ενδιαφέρον που υπήρχε για το πρόσωπό του από πολλές ομάδες τόσο εντός Ισπανίας όσο και εκτός, με κυριότερο αυτό της Παρί Σεν Ζερμέν, ο ίδιος επέλεξε να παραμείνει στην Ατλέτικο και μάλιστα να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον σύλλογο έως το 2021.

Ο 25χρονος διεθνής ωστόσο, ξεκαθάρισε πως το σημαντικότερο στοιχείο για την τελική του απόφαση ήταν η παραμονή του Ντιέγκο Σιμεόνε στον πάγκο της ομάδας: «Πριν επεκτείνω το συμβόλαιό μου, του τηλεφώνησα και με διαβεβαίωσε πως θα μείνει», δήλωσε και εξήγησε: «Μπορώ να μάθω πολλά από εκείνον. Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν είναι μέσα στους στόχους μου προς το παρόν».

Ο Γάλλος επιθετικός εξέφρασε την ικανοποίηση για την παραμονή του στην Ισπανία λέγοντας: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος εδώ. Νιώθω περηφάνια που είμαι δημοφιλής στους φιλάθλους. Προσπαθώ να χαμογελώ και να δίνω τα μέγιστα. Αν τους αρέσει, ακόμα καλύτερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x