Europa League

Γκρόμοφ: «Θα είναι ένα άλλο ματς το αυριανό με την ΑΕΚ»

Ο μέσος της Ζόρια υπόσχεται πως η ομάδα του θα είναι μεταμορφωμένη μετά το 1-4 της Ουκρανίας.

Την πεποίθηση πως η Ζόρια θα παρουσιάσει ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο από αυτό του πρώτου αγώνα και τη συντριβή με 4-1 από την ΑΕΚ εξέφρασε Αρτιόμ Γκρόμοφ εν όψει του αγώνα της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ.

«Όπως όλοι οι αθλητές, όταν μπαίνουμε στο γήπεδο θέλουμε τη νίκη. Στο πρώτο ματς η ΑΕΚ ανέδειξε τις αδυναμίες μας, αλλά εμείς τις αναλύσαμε με ακρίβεια, δουλέψαμε πάνω στα λάθη μας και θέλουμε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο. Θέλουμε να παίξουμε για μας και να φύγουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα», τόνισε ο μέσος της Ζόρια.

Όσο για το γεγονός ότι η Ζόρια δεν έχει κερδίσει κανένα ματς στο Νοέμβριο, είπε: «Όπως είπε και ο Νέλσον Μαντέλα, δεν χάνω ποτέ. Είτε κερδίζω, είτε μαθαίνω κάτι. Προσπαθούμε να βλέπουμε τα πράγματα θετικά μέσα στην ομάδα. Όλοι δουλεύουν σκληρά και είναι αφοσιωμένοι. Αν συνεχίσουμε έτσι, θα έρθουν 100% και τα αποτελέσματα. Ελπίζουμε να αρχίσουμε από αύριο».

Για το πόσο επηρεάζει την ομάδα του το 1-4 της Ουκρανίας, τόνισε: «Ανήκει στο παρελθόν, έχει περάσει αρκετός καιρός για να το έχουμε ξεχάσει. Αύριο θα μπούμε με ανανεωμένη διάθεση και όλα θα είναι διαφορετικά. Στην Ουκρανία δεν παίξαμε όπως μπορούσαμε, αλλά είμαι βέβαιος πως αύριο θα είναι ένα άλλο παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x