Γαλλία

Γκρόσο: «Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ότι θα επιστρέψουμε στο Βελόντρόμ με θωρακισμένο λεωφορείο»

O Φάμπιο Γκρόσο εξέφρασε την αντίθεσή του στην απόφαση της γαλλικής λίγκας να μην τιμωρήσει τη Μαρσέιγ, μετά την επίθεση οπαδών της στο πούλμαν της Λιόν.

Σοκ προκλήθηκε προ ολίγων ημερών στη Γαλλία, όταν οπαδοί της Μαρσέιγ επιτέθηκαν στο πούλμαν της Λιόν λίγο πριν την αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων στο «Βελοντρόμ».

Ο Φάμπιο Γκρόσο, που τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια του συμβάντος, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός πως οι Μασσαλοί δεν τιμωρήθηκαν μετά τα όσα έγιναν. Θυμίζουμε πως η αναμέτρηση αναβλήθηκε, και θα λάβει κανονικά χώρα με κόσμο στις 6 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι δεν θα έπρεπε να επιστρέψουμε εκεί. Αλλά είδα ότι αυτό δεν συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Ελπίζω να πάρουν άλλη απόφαση γιατί συνέβη κάτι πολύ σοβαρό. Δεν είναι φυσιολογικό, δεν μπορεί να περάσει ως κάτι φυσιολογικό.

Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, πρέπει να παρθεί μια ισχυρή απόφαση, διαφορετικά θα συμβούν ξανά απαράδεκτα πράγματα και αυτή τη φορά θα είναι πιο σοβαρά, και ίσως το άτομο που του συμβούν να μην μπορέσει να μιλήσει, γιατί μπορεί να μην χτυπήθηκε στο μάτι, αλλά κάπου αλλού πιο σοβαρά.

Δεν έχω τίποτα εναντίον της Μαρσέιγ, ενάντια στους πραγματικούς φιλάθλους της ή ενάντια στην ατμόσφαιρα που υπήρχε στο γήπεδο. Ωστόσο, δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ότι θα επιστρέψουμε στο Βελόντρόμ με θωρακισμένο λεωφορείο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x