Copa America

Γοδίν: «Να τιμωρηθεί ο Χάρα όπως ο Σουάρες» (video)

Την άποψη ότι θα πρέπει να επιβληθεί μία τιμωρία ανάλογη με εκείνη του Λουίς Σουάρες για το δάγκωμα στον Τζόρτζιο Κιελίνι στον Γκονσάλο Χαρα εξέφρασε ο Ντιέγο Γοδίν.

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος από την άσεμνη χειρονομία του Γκονσάλο Χαρα στον Έντισον Καβάνι παρουσιάστηκε ο Ντιέγο Γοδίν, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μετά την ήττα της ομάδας του από τη Χιλή στην προημιτελική φάση του Κόπα Αμέρικα.

Ο αρχηγός της Ουρουγουάης υποστήριξε πως θα πρέπει να επιβληθεί μία τιμωρία ανάλογη στον Χιλιανό άσο με εκείνη που είχε τιμωρηθεί ο Λουίς Σουάρες για το δάγκωμα στον Τζόρτζιο Κιελίνι στο προηγούμενο Μουντιάλ.

«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, εμείς κάναμε ότι μπορούσαμε και είμαστε περήφανοι για την Ουρουγουάη. Δεν τα καταφέραμε να προκριθούμε για προφανής λόγους. Ο διαιτητής σίγουρα επηρέασε το αποτέλεσμα, με τις κόκκινες στον Καβάνι και στον Φουσίλε. Θα ήθελα πολύ να δω τι θα γινόταν αν παίζαμε 11 εναντίον 11. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να το δεχθούμε. Πονάει, αλλά πρέπει να το ξεπεράσουμε», ανέφερε αρχικά ο διεθνής άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη χειρονομία του Χάρα:

«Πέρα από την λεκτική πρόκληση, το πιο θλιβερό είναι το μέρος που του έβαλε το δάχτυλο. Αυτό το είδε όλος ο κόσμος. Ο Έντι ούτε τον προκάλεσε, ούτε ξεκίνησε κάτι πρώτος. Το μόνο που έκανε στη συνέχεια ήταν να του σπρώξει το χέρι και να τον ακουμπήσει στο πρόσωπο και ο διαιτητής τον απέβαλε. Περιμένω από την CONMEBOL να αναλάβει δράση, όπως η FIFA έκανε με τον Σουάρες στο Μουντιάλ. Ελπίζω να υπάρξει τιμωρία».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x