Αγγλία

Τέλος εποχής για Ρούνεϊ: Κρεμάει τα παπούτσια και γίνεται μόνιμος προπονητής στην Ντέρμπι!

Ο Γουέιν Ρούνεϊ αναλαμβάνει μόνιμος προπονητής στην Ντέρμπι Κάουντι, κάτι που σημαίνει πως κρεμάει οριστικά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια!

Τέλος σε μια τεράστια ποδοσφαιρική καριέρα αποφάσισε να βάλει στα 35 του ο Γουέιν Ρούνεϊ!

Έπειτα από 765 συμμετοχές, 313 γκολ, 5 πρωταθλήματα και 1 Champions League, ο παλαίμαχος -πλέον- φορ υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο ως πρώτος τεχνικός σε ομάδα υψηλού επιπέδου στο αγγλικό ποδόσφαιρο, στην Ντέρμπι Κάουντι συγκεκριμένα, κάτι, δε, που σημαίνει πως κρεμάει οριστικά τα παπούτσια του!

Ο Ρούνεϊ, θυμίζουμε, είχε επιστρέψει στο Νησί μετά το πέρασμά του από την Αμερική, προκειμένου να αρχίσει να μαθαίνει κάποια πρώτα μυστικά της προπονητικής.

Ως παίκτης-κόουτς των «κριαριών», κυρίως με τον Φιλίπ Κοκού στον πάγκο, πράγματι, έμαθε αρκετά πράγματα, και ανέλαβε, τελικά, τις τύχες της Ντέρμπι στις 26 Νοεμβρίου, όταν ο Ολλανδός απομακρύνθηκε, μετά το πολύ κακό φετινό ξεκίνημα στην Championship.

Και από το μεσημέρι της Παρασκευής (15/01), έχοντας καταθέσει τα διαπιστευτήριά του, ο Γουέιν Ρούνεϊ είναι και επίσημα ο νέος μόνιμος τεχνικός της Ντέρμπι μέχρι και το καλοκαίρι του 2023!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x