Stoiximan Super League

Γούναρης στον ΣΠΟΡ FM: «Μετά τη διακοπή είναι δύσκολες οι προβλέψεις για τα ντέρμπι»

Στα στοιχεία που θα κριθεί το αποψινό ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στην Τούμπα αναφέρθηκε ο παλαίμαχος άσος και προπονητής των δύο ομάδων, Γιάννης Γούναρης στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Τη δική του άποψη όσον αφορά το αποψινό ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, εξέφρασε ο Γιάννης Γούναρης στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Γιάννης Γούναρης στην εκπομπή «Ο χωροχρόνος του ποδοσφαίρου»

Για τον κορωνοϊό και τη συμπεριφορά των οπαδών μετά την επανεκκίνηση της αθλητικής δραστηριότητας: «Πιστεύω για τους φανατικούς οπαδούς, που εκμεταλλεύονται το ποδόσφαιρο και όχι εκείνους που το αγαπούν και το σέβονται, δε θα αλλάξει κάτι. Για όλους εκείνους θα είναι το ίδιο. Δεν αγάπησαν και δε θα αγαπήσουν το ποδόσφαιρο».

Για το σημερινό ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: «Τέτοια ντέρμπι τα ζούσαμε ως ποδοσφαιριστές, ανεξαρτήτως έδρας. Τους ζηλεύω λίγο. Αυτά τα παιχνίδια είναι φοβερά και έχουν ένταση. Για να το πάρεις, χρειάζεται αυτοσυγκέντρωση, δύναμη, πάθος και ψυχή που συνδυάζονται με την λογική. Δεν μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις, επειδή είχαμε τη διακοπή λόγω του κορωνοϊού. Φοβάμαι για την κατάστασή τους, επειδή προέρχονται από μεγάλη αποχή. Μακάρι να γίνει ένα παιχνίδι που θα κερδίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x