Ελλάδα

Γραμμένος: «Ανυπομονούμε να φιλοξενήσουμε την ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου»

Ο πρόεδρος της ΕΠΟχαιρετίζει την απόφαση της UEFA να γίνει στην Ελλάδα τόσο η κλήρωση του Champions League όσο και του Europa League και η βράβευση των κορυφαίων του 2020.

Τη χαρά του για το γεγονός ότι επιλέχθηκε η Αθήνα ώστε να φιλοξενήσει (επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του ΣΠΟΡ FM 94,6) την κλήρωση Champions και Europa League, αλλά και η βράβευση των κορυφαίων του 2020 εξέφρασε ο Βαγγέλης Γραμμένος.

«H Ε.Π.Ο. χαιρετίζει με μεγάλη ικανοποίηση την απόφαση της UEFA να επιλέξει την Αθήνα ως τόπο συνάντησης της ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, σε επίπεδο ποδοσφαιριστών και συλλόγων, προκειμένου να βραβευθούν οι κορυφαίοι του 2020 και να γίνουν οι κληρώσεις του Champions League και του Europa League για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, η οποία θα ξεκινήσει έτσι από την χώρα μας. Ανυπομονούμε να φιλοξενήσουμε στην Ελλάδα την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική οικογένεια και να συνεργαστούμε με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία για τη διοργάνωση μιας εκδήλωσης διεθνούς εμβέλειας», αναφέρει ο πρόεδρος της ΕΠΟ σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x