Γερμανία

Γραμμόζης: «Ξέρω τι σημαίνει Σάλκε και δεν με νοιάζει αν θα καώ»

Δεν φοβάται την πρόκληση και τις δυσκολίες ως προπονητής της Σάλκε ο Δημήτρης Γραμμόζης.

Ο Δημήτρης Γραμμόζης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Σάλκε σε μια δύσκολη περίοδο, με την ομάδα να δίνει μάχη για την παραμονή.

Ο τεχνικός των «βασιλικών μπλε» μετά το πρώτο ματς ως προπονητής της ομάδας της κοιλάδας του Ρουρ (0-0 με τη Μάιντς) μίλησε για την πρόκληση στην καριέρα του, τις δυσκολίες, ενώ δεν εξέφρασε ανησυχία για το αν θα «καεί».

Όσα είπε ο Δημήτρης Γραμμόζης

«Υπέγραψα συμβόλαιο ενάμιση χρόνου για κάποιον λόγο. Παρά την πίεση, απολαμβάνω να είμαι προπονητής σε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο. Δεν με νοιάζει αν θα καώ’. Η ομάδα που απέδειξε ότι είναι διατεθειμένη να τα δώσει όλα. Ήρθαμε για να κάνουμε τη διαφορά και οι παίκτες θέλουν να ανεβάσουν ρυθμούς. Στο τέλος θα δούμε πού θα έχουμε φτάσει. Θέλω πολύ να κάνω αυτή τη δουλειά.

Η Σάλκε είναι τεράστιος σύλλογος με εκπληκτική ενέργεια. Προέρχομαι από την κοιλάδα του Ρουρ, στήριζα την ομάδα από μικρό παιδί και ξέρω τη σημασία του κλαμπ στην περιοχή. Στο μέλλον, δεν θέλουμε να είμαστε μια ομάδα που απλά τρέχει και απομακρύνει τη μπάλα. Θέλουμε να δημιουργούμε ευκαιρίες, να παίζουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο για τον κόσμο που θα έρχεται στο γήπεδο μετά από κάποιο σημείο. Αυτή είναι η αποστολή μας. Να βρούμε ένα μείγμα ανάμεσα στο παρόν και το μέλλον».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x