Superbet Κύπελλο Ελλάδας

Άνοιξαν οι ουρανοί στη Θεσσαλονίκη: Διακοπή πριν το δεύτερο ημίχρονο στο ΠΑΟΚ-ΟΦΗ λόγω καταρρακτώδους βροχής!

Καταρρακτώδης βροχή στη Θεσσαλονίκη δημιούργησε χάος στην Τούμπα, με τον διαιτητή Πολυχρόνη να καθυστερεί την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου στο ΠΑΟΚ-ΟΦΗ.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Απίστευτη βροχή ξέσπασε στη Θεσσαλονίκη. Στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον ΟΦΗ για την πρεμιέρα της League Phase στο Superbet Κύπελλο Ελλάδας.

Πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης ξέσπασαν σφοδρές βροχές, με τις καιρικές συνθήκες να επιδεινώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η κατάσταση έφτασε στα… όρια της λίγο πριν από την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, προκαλώντας έντονη ανησυχία στους ανθρώπους των δύο ομάδων.

Ο διαιτητής Πολυχρόνης βγήκε στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, ωστόσο ο δυνατός άνεμος και η καταρρακτώδης βροχή τον οδήγησαν στην απόφαση να καθυστερήσει η έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου.

Την ίδια ώρα, βέβαια, οι οργανωμένοι φίλοι του ΠΑΟΚ συνέχισαν να τραγουδούν εν χορώ, ημίγυμνοι, αποδεικνύοντας ότι δεν πτοούνται τόσο εύκολα.



ΠΑΟΚ-ΟΦΗ: Καταρρακτώδεις βροχές οδηγούν σε καθυστέρηση το δεύτερο ημίχρονο

ΠΑΟΚ-ΟΦΗ: Καταρρακτώδεις βροχές οδηγούν σε καθυστέρηση το δεύτερο ημίχρονο





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x