Τους ισχυρισμούς ότι ενδεχομένως η ΑΕΛ να υποτίμησε ο Μιχάλης Γρηγορίου, τονίζοντας ότι περισσότερο έπαιξε ρόλο το βαθμολογικό βάρος παρά οτιδήποτε άλλο.

Αναλυτικά όσα είπε στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου:

«Τη 10η αγωνιστική είχαμε μία πολύ άσχημη εμφάνιση κι ένα κακό αποτέλεσμα. Αυτό που μας πείραξε περισσότερο όμως ήταν που στεναχωρήσαμε τον κόσμο μας που τον έχουμε κάνει χαρούμενο.

Και η εμφάνιση και το αποτέλεσμα δεν μας αρμόζει. Συμβαίνουν όμως αυτά στο ποδόσφαιρο. Τα παιδιά έχουν κάνει μία υπερπροσπάθεια κι άλλαξαν τα προγνωστικά που μας θεωρούσαν δεύτερο και τρίτο φαβορί για υποβιβασμό. Έχουμε γυρίσει ματς κι έχουμε κάνει εμφανίσεις που αρμόζουν στην ΑΕΛ.

Ήρθε σήμερα η άσχημη εμφάνιση και το άσχημο αποτέλεσμα, αλλά προχωράμε παρακάτω. Προτιμώ άλλωστε να μιλάω μετά τις ήττες παρά τις νίκες. Όλα θέλουν την κατάλληλη διαχείριση.

Πήρε μία άσχημη έκταση το σκορ που δεν το θέλαμε. Είτε χάσουμε με 0-1 είτε με 0-3 βαθμούς δεν θα παίρναμε. Πήραμε ρίσκα μετά το 70? μήπως καταφέρουμε να φέρουμε το παιχνίδι στα ίσα. Το δεύτερο γκολ της Λαμίας έδειξε πως θα ήταν πολύ δύσκολο να γυρίσει το ματς όπως σε άλλες περιπτώσεις.

Είναι λογικό πάντως να υπάρχει μία κακή εμφάνιση μετά από δέκα αγωνιστικές».

Για το αν υποτιμήθηκε η Λαμία: «Όχι, δεν υποτιμήθηκε ο αντίπαλος. Πιο πιθανό ήταν το βάρος του να βρεθούμε στη τρίτη θέση της βαθμολογίας μετά από 31 χρόνια. Δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε εμείς κάποιον αντίπαλο. Παραμένουμε στην 6η θέση και δεν είμαστε σε θέση να το κάνουμε. Ας μην ξεχνάμε τι μας θεωρούσαν πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Δεν υποτιμούμε κανέναν μέχρι και την τελευταία αγωνιστική».

Για το αν υπάρχει πρόβλημα με τις κλειστές άμυνες: «Αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με τον Πανιώνιο που δεν δικαιούμασταν να το χάσουμε είχαμε προβλήματα και με τον Παναιτωλικό και σήμερα.

Είναι λογικό όμως κι έχει εξήγηση. Ήρθα 15 μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος κι όντως βρήκα μία ομάδα που έλεγαν τα προγνωστικά. Κι ο μεγαλομέτοχος είχε τοποθετηθεί, ενώ και οι ποδοσφαιριστές αυτό που μπορούσαν να δώσουν μετά το ματς με τον Ατρόμητο ήταν 60? κι όχι παραπάνω.

Να φέρεις την ομάδα σε επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης και να έχεις επιλογές σε επίπεδο τακτικής είναι δύσκολο. Θέλει δουλειά και χρόνο όλο αυτό. Κι αυτό γίνεται από τη πρώτη μέρα του καλοκαιριού και τις προετοιμασίας».

Για την κίτρινη του Κάτσε: «Ο Κάτσε κι ο Ουάρντα δεν έπαιζαν έτσι κι αλλιώς λόγω της συμφωνίας κι ο Κάτσε θα έπαιρνε κάρτα για να συμπληρώσει».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Λάρισα