Ισπανία

Η La Liga εγκρίνει το δικαίωμα των προπονητών να κάνουν «Challenge» κατά τη διάρκεια των αγώνων της

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ισπανία, η La Liga προτίθεται να εισάγει το «Challenge» ενόψει της νέας σεζόν, δίνοντας το δικαίωμα στους προπονητές να στείλουν τους διαιτητές στο VAR!

Μια πολύ σημαντική αλλαγή φέρνει στους αγώνες της η La Liga!

Όπως αποκάλυψε το ισπανικό Μέσο, «Partidazo de COPE», το ισπανικό πρωτάθλημα είναι έτοιμο να υποδεχθεί το γνωστό από άλλα αθλήματα, «Challenge», δίνοντας το δικαίωμα στους προπονητές να αμφισβητήσουν κάποια απόφαση των διαιτητών, η οποία θεωρούν ότι ήταν λανθασμένη.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, ο νέος αυτός κανονισμός αναμένεται να εγκριθεί από τη La Liga μέσα στην εβδομάδα, με τον κάθε προπονητή να έχει δικαίωμα για δύο challenge σε κάθε παιχνίδι, καλώντας τους VAR να επανεξετάσουν μια αρχική απόφαση του πρώτου διαιτητή, ενώ σε περίπτωση που ο προπονητής δικαιωθεί, δεν θα χρεώνεται το challenge.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x