Ελλάδα

Η Αντωνίου σφυρίζει το Μπάγερν -Ρεάλ στο Champions League

H κορυφαία Ελληνίδα διαιτητής, Ελένη Αντωνίου, θα διευθύνει το Μπάγερν-Ρεάλ για το Champions League Γυναικών.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Μια ακόμη σημαντική διάκριση για την Ελένη Αντωνίου αποτελεί ο ορισμός της από την UEFA στον αγώνα Μπάγερν Μονάχου-Ρεάλ Μαδρίτης για το Champions League Γυναικών.

Η 41χρονη αστυνομικός, διεθνής διαιτητής της FIFA και της UEFA, θα βρεθεί αύριο το βράδυ στο Μόναχο για την κρίσιμη αναμέτρηση των δύο ομάδων στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Η Αντωνίου θα έχει βοηθούς τις Ζωή Παπαδοπούλου και Βασιλεία Τσικλητάρη, 4η ορίστηκε η Ειρήνη Πιγγίου και στο VAR θα βρίσκονται ο Θανάσης Τζήλος, με βοηθό την Γαλλίδα Ελίσα Νταπό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x