Κύπελλο Ελλάδας

Η αποστολή της Λαμίας για Ολυμπιακό

Χωρίς τους Δημούτσο, Αντέτζο, Σκόνδρα, Ρόμανιτς και Καραμάνο για λόγους ξεκούρασης και τον τραυματία Πλιάτσικα θα υποδεχθεί αύριο η Λαμία τον Ολυμπιακό στο πρώτο ματς των «8» του Κυπέλλου.

Με απογευματινή προπόνηση στο προπονητικό κέντρο στη Νέα Άμπλιανη ολοκληρώθηκε σήμερα (3/2) η προετοιμασία της Λαμίας για τον αγώνα της Τρίτης (4/2) στο ΔΑΚ Λαμίας, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της έβδομης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά το τέλος της προπόνησης της ομάδας της Φθιώτιδας, ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την 18μελή αποστολή, η οποία θα έχει αρκετές ελλείψεις, καθώς οι Δημούτσος, Αντέτζο, Σκόνδρας, Ρόμανιτς και Καραμάνος έμειναν εκτός για λόγους ξεκούρασης.

Παράλληλα, παραμένει τραυματίας ο Πλιάτσικας, που ταλαιπωρείται από θλάση, ενώ αντιθέτως, στα πλάνα του Μάντζιου επιστρέφει ο Μπεχαράνο, που εξέτισε την ποινή του λόγω καρτών.

Την αποστολή της Λαμίας απαρτίζουν οι: Καχριμαν, Θεοδωρόπουλος, Τζανετόπουλος, Βύντρα, Σκαρντοβέλι, Ασίγκμπα, Νιασέ, Βασιλόγιαννης, Μπεχαράνο, Νικολόπουλος, Σάλιακας, Μπουλούλης, Καραγιάννης, Μπιανκόνι, Τιρόνε, Βλαχομήτρος, Σασί και Βιγιάλμπα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x