Stoiximan Super League

Η αποστολή του ΟΦΗ για Λαμία

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για αυριανό εκτός έδρας ματς με τη Λαμία, με τον Γιώργο Σίμο να μην παίρνει στην 21μελή αποστολή ξανά τους Σόουζα-Τσιλιανίδη και τον Σουρνάκη.

Ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου (19/9) η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με την Λαμία (20/9), με προπόνηση που έγινε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχε για μια ακόμη ημέρα ο Γιώργος Σουρνάκης, λόγω ίωσης αλλά και ο Φελίπε Σόουζα, ο οποίος είχε πονοκέφαλο και πήρε άδεια από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας. Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Το σημερινό πρόγραμμα των «ομιλητών» περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, άσκηση μεταβιβάσεων και παιχνίδι κατοχής σε μικρούς χώρους.

Στην αποστολή του ΟΦΗ ο Γιώργος Σίμος συμπεριέλαβε τους παρακάτω 21 ποδοσφαιριστές: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκης, Γουες, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Σελίμοβιτς, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Νέιρα, Μίγγος, Σακόρ, Στάικος, Ναμπί, Σαρδινέρο, Γρίβας, Νοικοκυράκης, Σολίς και Γκαργκαλατζίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x