Πολύ μακρινό φαντάζει το 2014 για τον Αλέσιο Σέρσι… Ο Ιταλός επιθετικός βρισκόταν στα καλύτερά του και με μια μεταγραφή 15 εκατ. ευρώ στην Ατλέτικο Μαδρίτης του Ντιέγκο Σιμεόνε.
Δύο καλοκαίρια αργότερα κανείς δεν θυμάται ότι υπάρχει στο ρόστερ της Ατλέτικο, παρά μόνο η ίδια η ομάδα, που πληρώνει το συμβόλαιό του. Οι «ροχιμπλάνκος» μάλιστα έχασαν την ευκαιρία να απαλλαχθούν από τον Ιταλό, καθώς την τελευταία μέρα των μεταγραφών ο 29χρονος «κόπηκε» από την Μπολόνια στις ιατρικές εξετάσεις.
Τελικά, ο πρώην άσος της Τορίνο θα μείνει στη Μαδρίτη, αλλά μόνο για προπονήσεις, αφού ο Ντιέγκο Σιμεόνε, πιθανότατα δεν θυμάται ούτε την ύπαρξή του στο ρόστερ. Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, ότι το όνομα του Αλέσιο Σέρσι δεν υπάρχει καν πλέον στο site του συλλόγου, αφού με συνοπτικές διαδικασίες κατέβηκε από τη λίστα των παικτών.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






