Ισπανία

Η Ατλέτικο Μαδρίτης παρουσιάζει τον Ζέλσον Μαρτίνς παρά τις καταγγελίες της Σπόρτινγκ

Οι «ροχιμπλάνκος» θα παρουσιάσουν αυτή την Τρίτη το νέο τους μεταγραφικό απόκτημα , παρά τα εμπόδια που προσπαθεί να βάλει η Σπόρτινγκ.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης θα παρουσιάσει αυτή την Τρίτη στο «Wanda Metropolitano» στη 13:30 τον Ζέλσον Μαρτίνς. Ο 23χρονος διεθνής Πορτογάλος εξτρέμ είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ροχιμπλάνκος».

Η Ατλέτικο ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα την απόκτησή του ως ελεύθερου παίκτη, κάτι που προκάλεσε την οργή της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, που κατηγόρησε την ομάδα της Μαδρίτης για «απαράδεκτη συμπεριφορά» και παρουσίασε επίσημη καταγγελία στη FIFA ζητώντας τιμωρία τόσο για τον παίκτη, όσο κα για την ομάδα.

Να θυμίσουμε ότι ο Ζέλσον Μαρτίνς διεκδίκησε και κέρδισε την ελευθερία του από τη Σπόρτινγκ, μετά από επίθεση οπαδών σε παίκτες και προπονητές στο προπονητικό κέντρο της ομάδας την περασμένη σεζόν. Η Σπόρτινγκ θεωρεί ότι ο παίκτης (όπως και οι υπόλοιποι που έκαναν το ίδιο) δεσμεύεται ακόμα με συμβόλαιο και στην καταγγελία της στη FIFA ζητά από την Ατλέτικο το ποσό των 100.000.000 ευρώ!

Στην Ατλέτικο, πάντως, δεν ανησυχούν καθόλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x