Ισπανία

Η Ατλέτικο ψάχνει αναπληρωματικό τερματοφύλακα

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ψάχνει στην αγορά για να βρει τη «ρεζέρβα» του Γιαν Όμπλακ.

Σε αναζήτηση αναπληρωματικού τερματοφύλακα βρίσκεται η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι «ροχιμπλάνκος» γνωρίζουν πως ο αναπληρωματικός τερματοφύλακάς τους, Αντόνιο Αντάν, θα αποχωρήσει από την ισπανική πρωτεύουσα, καθώς ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του και δεν πρόκειται να ανανεωθεί. Ήδη μάλιστα φαίνεται πως ο Ισπανός γκολκίπερ είναι κοντά στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Έτσι, οι «κολτσονέρος» θα αναζητήσουν, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών τους στο Champions League, έναν τερματοφύλακα ικανό να κάνει τα «ρεπό» του Όμπλακ όταν αυτός χρειάζεται ξεκούραση.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo», η ομάδα της Μαδρίτης έχει ήδη κάνει μια λίστα με ονόματα που θα μπορούσαν να απασχολήσουν. Την τελική απόφαση θα τη λάβει ο Ντιέγκο Σιμεόνε.

Οι παίκτες που έχουν ξεχωρίσει είναι ο Αϊτόρ Φερνάντεθ της Λεβάντε, ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και νυν της Γουέστ Χαμ Ρομπέρτο Χιμένεθ, ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μπέτις Τζόελ Ρόμπλες και ο Μάρκο Ντμίτροβιτς της Εϊμπάρ. Τελευταίος στη λίστα είναι ο τερματοφύλακας της δεύτερης ομάδας της Ατλέτικο, Άλεξ Ντος Σάντος που θα μπορούσε να προβιβαστεί στην πρώτη ομάδα μόνο εάν δεν καρποφορήσει καμία από τις περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει το τεχνικό επιτελείο της ισπανικής ομάδας.

Σε κάθε περίπτωση, η Ατλέτικο Μαδρίτης θα κινηθεί πιο αποφασιστικά για την ολοκλήρωση μιας μεταγραφής στη συγκεκριμένη θέση μόλις ολοκληρωθούν οι ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις. Άλλωστε, η κλήρωση με τη Λειψία δίνει την ευκαιρία στην ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας να προχωρήσει στη διοργάνωση.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Καλογιάννης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x