Copa America

Η δεύτερη παράσταση του Βάργκας

Μετά την εντυπωσιακή του παρουσία στο θρίαμβο της πρεμιέρας απέναντι στην Κολομβία, ο Ρόναλντ Βάργκας ετοιμάζεται απόψε να ηγηθεί της Βενεζουέλας απέναντι στο Περού.

Βενεζουέλα και Περού συγκρούονται απόψε (2:30, ΣΚΑΪ) στο Βαλπαραΐσο για τη δεύτερη αγωνιστική του τρίτου ομίλου.

Η πρώτη προέρχεται από το μεγάλο θρίαμβο της πρεμιέρας απέναντι στην Κολομβία, ωστόσο αντιλαμβάνεται πως μετά τη νίκη της τελευταίας επί της Βραζιλίας τα πράγματα περιπλέκονται. Ο Ρόναλντ Βάργκας, που θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, αναμένεται να βρίσκεται και πάλι στην ενδεκάδα της «Λα Βινοτίντο», που σύμφωνα με τα εγχώρια ρεπορτάζ δεν θα έχει αλλαγές συγκριτικά με την πρεμιέρα.

Αντίθετα, το Περού που την πρώτη αγωνιστική έχασε με 2-1 από τη Βραζιλία, πιθανώς να στερηθεί τις υπηρεσίες του Τζέφερσον Φαρφάν, που ταλαιπωρείται από μια αλλεργία και δεν προπονήθηκε χθες. Σύμμαχος των Περουβιανός είναι η παράδοση, καθώς έχουν επικρατήσει στα 19 από τα 30 ματς μεταξύ των δύο ομάδων, ενώ είχαν νικήσει και στην τελευταία τους συνάντηση σε Κόπα Αμέρικα, με 4-1 στον μικρό τελικό του 2011.

Περού (Ρικάρντο Γκαρέκα): Γκαγιέσε, Αντβίνκουλα, Ασκουές, Σαμπράνο, Βάργκας, Βαγιόν, Λομπατόν, Κουέβα, Σάντσες, Πισάρο (Φαρφάν), Γκερέρο.

Βενεζουέλα (Σανβισέντε): Μπαρόχα, Ροζάλες, Βισκαρόντο, Τούνιες, Αμπορεμπιέτα, Ρινκόν, Αράνγκο, Βάργκας, Γκέρα, Μαρτίνες, Ροντόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x