Ελλάδα

Ταμπάκος: «Η δύσκολη περίπτωση του Σάντος και τι ισχύει για Φαν'τ Σιπ»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ της Εθνικής ομάδας, Σωτήρης Ταμπάκος.

Τη δική του πληροφόρηση σχετικά με το θέμα του προπονητή στην Εθνική ομάδα μετέφερε ο Σωτήρης Ταμπάκος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά ο ρεπόρτερ της «γαλανόλευκης» αναφέρθηκε στην υπόθεση «Φερνάντο Σάντος», λέγοντας ότι αυτή τη στιγμή δεν έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον του ομοσπονδιακού προπονητή στην Πορτογαλία και όλα εξαρτώνται από την πορεία που θα έχουν οι Ίβηρες στα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Παράλληλα, αν οι Πορτογάλοι περάσουν στο Μουντιάλ, τότε δεδομένα μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2022 δεν μπορεί να υπάρξει οποιαδήποτε πιθανότητα επιστροφής του στον ελληνικό πάγκο. Πάντως, ο ίδιος φέρεται να είναι θετικός σε μία τέτοια προοπτική, της επιστροφής στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, σε περίπτωση που αποχωρήσει από την εθνική Πορτογαλίας.

Στο κεφάλαιο «Φαν’τ Σιπ», εκείνο που τόνισε ο Σωτήρης Ταμπάκος είναι πως αυτή τη στιγμή δεν προκύπτει ανατροπή για την παραμονή του Ολλανδού τεχνικού στον πάγκο της «γαλανόλευκης».

Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το οτιδήποτε, αφού την ερχόμενη Παρασκευή είναι η σύσκεψη της επιτροπής των εθνικών ομάδων της ΕΠΟ, όπου θα συζητηθεί το θέμα του προπονητή. Το «παρών» θα δώσουν ο τεχνικός διευθυντής των Εθνικών ομάδων, Κώστας Κωνσταντινίδης και ο αθλητικός διευθυντής της Εθνικής Ανδρών, Τάκης Φύσσας.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x