Αγγλία

Η Έβερτον θέλει Μουρίνιο!

Βάσει των όσων αναφέρει η «Daily Star», η Έβερτον είναι αποφασισμένη, σε περίπτωση που ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ αποτελέσει παρελθόν, να ασχοληθεί ενεργά με την περίπτωση του Ζοσέ Μουρίνιο.

Το μέλλον του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στον πάγκο των «ζαχαρωτών» μοιάζει αβέβαιο μετά από ακόμα μία μέτρια σεζόν που πραγματοποίησε φέτος η ομάδα.

Ο νέος μεγαλομέτοχος του συλλόγου, Φάρχαντ Μοσίρι, είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές, οι οποίες θα «μεγαλώσουν» την Έβερτον σε όλα τα επίπεδα.

Ένα από αυτά λοιπόν είναι και ο προπονητής. Παρά λοιπόν το γεγονός ότι ο «Special One» θεωρείται... δεδομένο ότι θα αποτελέσει τον διάδοχο του Λουίς Φαν Χάαλ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η «Daily Star» αναφέρει πως Ιρανός δισεκατομμυριούχος προτίθεται να του προσφέρει ένα... φορτηγό χρήματα ώστε να τον πείσει να πει το «ναι»!

Την ίδια ώρα βέβαια, η «Sunday People» αναφέρει πως ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν είναι ένας εκ των παικτών που θέλει να φέρει στο «Ολντ Τράφορντ» ο Πορτογάλος παράλληλα με τον δικό του ερχομό στους «κόκκινους διαβόλους».

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x