Ελλάδα

Η ενδεκάδα της Εθνικής

Οι επιλογές του Τζον Φαντ Σιπ για το ματς της Ελλάδας με το Κόσοβο.

Με αλλαγές, αλλά δίχως εκπλήξεις η ενδεκάδα της Εθνικής κόντρα στο Κόσοβο.

Ο Ολλανδός τεχνικός επέλεξε να χρησιμοποιήσει τον Κώστα Σταφυλίδη αντί του Δημήτρη Σιόβα στην άμυνα, τον Κώστα Φορτούνη αντί του Πέτρου Μάνταλου πίσω από τον επιθετικό και αριστερά και τον Ευθύμη Κουλούρη αντί του Βαγγέλη Παυλίδη στην κορυφή της επίθεσης. Επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Σωτήρη Ταμπάκου στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Σταθεροί σε σχέση με την πρεμιέρα είναι ο Μπάρκας στο τέρμα, ο Σβάρνας στόπερ, ο Γιαννούλης αριστερός και ο Μπακάκης δεξί μπακ, οι Κουρμπέλης και Ζέκα στο κέντρο, ο Μπακασέτας και ο Λημνιός στη μεσοεπιθετική γραμμή (κεντρικά και δεξιά αντίστοιχα).

Ελλάδα (Τζον Φαντ Σιπ): Μπάρκας, Γιαννούλης, Σταφυλίδης, Σβάρνας, Μπακάκης, Ζέκα, Κουρμπέλης, Φορτούνης, Λημνιός, Μπακασέτας, Κουλούρης

Οι υπόλοιποι παίκτες της αποστολής: Διούδης, Πασχαλάκης, Μιχαηλίδης, Σιόβας, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Φούντας, Λαμπρόπουλος, Παυλίδης, Κυριακόπουλος, Μάνταλος και Τζόλης.

Εκτός αποστολής έμεινε για τη γαλανόλευκη ο Λάζαρος Ρότα.

Η ενδεκάδα του Κοσόβου: Ουικάνι, Χαντεργκιονάι, Αλίτι, Ραχμάνι, Βοϊβόντα, Β. Μπερίσα, Ντρέσεβιτς, Χαλίμι, Ζενέλι, Σελίνα, Νουχίου

Στον πάγκο: Μούριτς, Μπεκάι, Τάκι, Μπρόϊα, Χασάνι, Ρασκάι, Μπ. Μπερίσα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x