Απόλυτα ικανοποιημένοι από την παρουσία του Βόιτσεχ Σέζνι κάτω από τα δοκάρια της Γιουβέντους είναι οι άνθρωποι της ομάδας και γι΄ αυτό έχουν ξεκινήσει επαφές μαζί του για νέο συμβόλαιο, όπως αποκάλυψε η ιταλική «Gazzetta dello Sport».
Η διάρκειά του θα είναι σύμφωνα με την ίδια πηγή τετραετής και οι απολαβές του Πολωνού τερματοφύλακα δεν θα είναι μικρότερες από 4,5 εκατ. ευρώ ετησίως.
Ο 29χρονος έχει φορέσει τα γάντια σε έξι από τα δέκα φετινά παιχνίδια των πρωταθλητών Ιταλίας στη Serie A, κρατώντας ανέπαφη την εστία του μόνο σε ένα εξ αυτών. Στο τελευταίο ματς κόντρα στην Τζένοα πήρε θέση βασικού ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, αλλά στη σαββατιάτικη αναμέτρηση με την Τορίνο αναμένεται η επιστροφή του Σέζνι στο αρχικό σχήμα.
Επιμέλεια: Αλέξανδρος Μαούτσος
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






