Γαλλία

Η κατάταξη της Ρεν κρίνει το μέλλον του Καμαβινγκά

Η έξοδος της Ρεν στο Τσάμπιονς Λιγκ θα παίξει κομβικό ρόλο για την παραμονή του ανερχόμενου «αστεριού» της, Εντουάρντο Καμαβινγκά.

Μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί το μέλλον του Εντουάρντο Καμαβινγκά. Ο πρόεδρος της Ρεν, Νίκολας Χόλβεκ, έχει δηλώσει επανειλημμένως πως η ομάδα του δεν θα πουλήσει το νεαρό μέσο αυτό το καλοκαίρι παρά το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης. Εντούτοις, στη Γαλλία αναφέρεται πως το 17χρονο αστέρι της Ρεν έχει τις αμφιβολίες του για το μέλλον.

Σύμφωνα με την Equipe, τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ που θα συμμετέχει η Ρεν θα παίξουν κομβικό ρόλο για το μέλλον του Καμαβινγκά. Η συμμετοχή στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης αποτελεί προτεραιότητα για τον μέσο της Ρεν.

Ο 17χρονος μέσος πέρασε το καλοκαίρι του απόλυτα συγκεντρωμένος στη Ρεν. Συγκεκριμένα τον Ιούνιο πέρασε 10 μέρες στην Αντίπ της Γαλλίας δουλεύοντας σκληρά σε ειδικό πρόγραμμα που σχεδίασε ο τωρινός ατζέντης του, Μουσά Σισοκό. Η αγωνιστική αφοσίωση του Καμαβινγκά φαίνεται και από το γεγονός ότι στις 22 Ιουνίου ήταν ο πρώτος ποδοσφαιριστής που επέστρεψε στις προπονήσεις, φτάνοντας στις στο προπονητικό 1 ώρα νωρίτερα από όλους του συμπαίκτες του!

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει κάνει ακόμα επίσημη κρούση για το νεαρό αστέρι της Ρεν. Από την πλευρά του, ο Καμαβινγκά, δεν έχει επεκτείνει ακόμα το συμβόλαιό του, που λήγει το καλοκαίρι του 2022. Εφόσον δεν υπάρξει συμφωνία για επέκταση, το έργο της Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι ακόμα ευκολότερο το επόμενο καλοκαίρι εφόσον αποφασίσει να κινηθεί για την απόκτησή του.

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Καρατσενίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x